så jäkla glad för er skull...

Emelie uppdaterar ju aldrig hon är för glad nu, hon har ju en pojkvän. kärlek.
Snacka med julia, sa till na att det känns som någon borde börja uppdatera mer. Till svar fick jag 'jag kan inte, jag är för glad nu'. Juste,  så vare.
MEN FAN VAD KUL FÖR ER DÅ.
Inte nog med det,  Min enda 100% singel kompis, som tagga sönder till sacomässan och kalla det för singelmässan (ja ni hör ju). Hon dejtar också en kille nu.. SÅ JÄKLA KUL.

.......

nej men det är säkert jag är skit glad för er skull alla mina vänner som har pojkvänner/flickvänner och dejtar nu. Verkligen, jag är skit glad. Ser fram emot helgerna då jag ringer för jag vill festa, göra något kul och ni inte svarar......för ni är ju självklart med motsatta könet.

nej jag är inte bitter. nej verkligen. snarare ensam. och mega bitter.

så uppdatering från min sida? jag verkar ju vara den enda som är bitter nu för tiden. Till och med så bitter att jag inte har lust att uppdatera.

and who am i? that's a secret i never tell xoxo

tappat orden & snubblat.

urban ears

mina öron värker....ni kanske undrar varför? jo, för jag har haft på mig feta hörlurar i snart 5 timmar. 5 timmar. sinnessjukt. kul att gå och lägga sig med både tinnitus och såpass ont i öronen så man inte kan ligga på varken höger eller vänster sida. fast justja, jag var ju hon som inte kunde sova ja så det sista behöver jag ju inte fundera så mycket på, jag kmr ju ändå vara vaken hela natten. älskar mitt liv......................

Dra åt helvete/ Julia


mhm

är trött. vill sova. försöker sova. borde sova.

kan jag sova? nej.


Dra åt helvete/ Julia

dom tre B:na, BK, BITTER, BACKSTABBAD

kul att min egna syster emelie är en av fyra som har påpekat att jag inte har något liv sen i söndags...
kul att min lillebror också tillhör dom fyra... Vad hände att man ska stötta varann i familjen?
kul att jag åt på BK nyss med min syster Emelie aka backstabber....

På tal om BK, jag beställde en kids meal, mest för leksaken men också för att jag inte var så jättehungrig. Hon i kassan frågar mig "du ska väl inte ha leksaken?". "jooo" fick jag svara tyst samtidigt som tankarna börja rulla på. Varför frågar hon inga andra om dom ska ha leksaken? Är det helt galet att en 18 åring vill ha leksaken? Är hon så trångsynt? Har jag nyss varit med om diskriminering? Borde jag anmäla detta?
När jag öppnar leksaken tror jag att det är hårband och sätter den glatt på huvudet och kollar till höger. Där sitter en ungjävel på fem barre och har lika dan leksak på sig också. Skillnaden är att hon fattade iaf att det var ett halsband.....

jag pallar inte trycket längre / Josephine

TACK GUD!

Läste nyss igenom min inlägg och Insåg att jag är den som stavar som en kratta..

Gud hatar mig / Emelie

När jag ändå är på g.

Denna usäkt är till josephine och julia.

FÖRLÅT SÅ JÄVLA MYCKET FÖR ATT JAG HAR SKAFFAT MIG ETT LIV!!!!!


Gud hatar mig , men tydligen gillar han/hon mig mest / Emelie

där ser man!

Dags att bli bitter igen. Jag ska ha min mens snart. Mina bröst svullnat upp. Nice tänker alla killar där ute. Snuskhumrar.. För nig är det inte nice, mina bh:ar blir för små så jag ser ut som en jävla fjortis "Titta jag har kommit in i puberteten och vill visa upp mina bröst hela tiden med hjälp av tre inlägg i min allt för liten bh hhihihiihhiii FniZzZ".  Och det är inte allt!! Med svullna bröst kommer även ömhet, jag kommer inte kunna sova på mage denna vecka...

Gud hatar mig /Emelie

JAJAJA

som rubriken lyder, ungefär så taggad var jag inför paradise hotel som sänds ikväll (bara det är ju tragiskt). jag satte mig bänkad framför tvn för att vänta tills det börjar, bara en halvtimme kvar nu. då kommer pappa in och förstör lyckan...han ska titta på halv 8 hos mig.

såklart han ska...


Dra åt helvete/ Julia

fan också

läste precis igenom inlägget nedanför. hur tråkigt var inte det? det kan va det längsta inlägget jag någonsin skrivit och så failar jag totalt. kul.

Dra åt helvete/ Julia

älska bussar

slutade vid 5 idag och skulle ta bussen ut till pappa. den bussresan tar cirka 25 minuter och hela förra veckan fick jag typ slå på mig själv för att inte somna. dom som känner mig vet att jag är supernojjig när det gäller resor. jag dubbelkollar alltid att det är rätt buss/tåg/flyg som jag kliver på, jag tittar alltid på den lilla skärmen där det står vart man är någonstans och jag försöker så gott jag kan att inte drömma mig bort så jag glömmer bort att kliva av. tyvärr så är jag en drömmare. jag drömmer ofta och mycket, tappar bort mig i min egen värld och tycker på något sätt om det. det är inte ett sånt allvarligt problem. men, när jag väl dras in i något annat, exempelvis "vad gjorde jag i helgen? tänk om jag vore kung? fan va fett att bo i italien?" osv osv, då är det enormt svårt för mig att dra mig ur. och speciellt när jag är trött. en annan grej som folk som känner mig vet, det är att jag hatar att sova när folk tittar på mig. tänk dig att vakna upp och du märka att ett gäng okända människor tittar på dig. du kanske sover med öppen mun, snarkar, dregglar? och där sitter någon och glor som om dom var på bio. är det någonting du skulle uppskatta? nej tänkte väl det. förra veckan och även idag så var bussresan hem så extremt jobbig så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. jag trodde ett tag att jag led utav den där sjukdomen när man somnar vart som helst, när som helst, på typ 5 sekunder. nu undrar ni säkert vad det är jag ska komma fram till i det här inlägget?(iaf dom som orkat läsa såhär långt) jo, det ska jag tala om för er! jag var pigg när jag klev på och tänkte att fan, det här kommer gå bra. vad gör jag? somnar. såklart. vaknar upp av att nästa hållplats är min och det bara är några få meter kvar innan bussen måste stanna. jag hann iaf av där jag skulle och nu kanske ni undrar varför jag klagar så in i helvete? när jag är påväg av så hör jag bakom mig en kille, snygg kille, säga till personen han pratar med i sin mobiltelefon: "hahah fan, du skulle sett roligaste grejen nyss. en brud höll på att missa sin hållplats för att hon sov". han har alltså sett hela incidenten utspelas och med andra ord sett mig sova. charmigt.

förstår någon människa hur jobbigt jag tycker sånt här är? jag tror fan inte det. detta förstörde min dag, orkar inte. är bitter.


Dra åt helvete/ Julia

och så blev jag tyst

På min lilla skola på 30 elever typ så känns det som om hälften av alla dom gamear. Faktum är att det är hälften som gamear eller säger man lanar? jag brukar iaf ständigt retas lite med några av dom datornördarna. Kalla dom töntar eller att jag ska köpa dom ett liv efterssom dom gamear hela jäkla tiden. Jag kom nyss på mig själv med att suttit och spelat spindelharpan i två timmar....jag gjorde samma sak igår.....


Jag pallar inte trycket längre / Josephine

hejsan alla cpbarn cykelhjälm cykelhjälm hela dan

jahaja, gud så lika vi tänker. och så bittra vi måste vara, som inte bara uppdaterar en gång på en dag. nej jag vill typ skriva hela tiden, jossa med verkar det som. men frågan är då, vart är emelie?! ja justje jävlar, hon har ju gått å skaffat pojkvän. nu vart jag ju ännu gladare...eller..? såklart glad för hennes skull men vaaaaafaaaaan är min dude?! tycker jag väntat för länge nu på den där snubben som ska ta mig med storm, hur svår ska han va att hitta? eller egentligen, hur svårt ska det vara för honom att hitta mig? jag står ju här, jävligt öppen och hur kul som helst. vem nekar? fan asså, trodde inte folk skulle ta "du kan inte hitta mig" på allvar....

okej, vart lite för tragiskt här nu känner jag. så jag tycker vi pratar om någonting kul!

hahaahahhahahahahahahahahhahaha årets skämt! det finns inget kul å prata om ifall man heter Julia Urbán. nej alla andra har missbrukat roligheterna så sjukt mycket så tyvärr jullan, finns inget kvar till dig. varken kärlek eller rikedom.

fast vänta nu, nu när jag tänker efter så fick jag faktiskt en rejäl kyss idag... av en av de andra könet.

synd bara att det var min hund. jalle.


Dra åt helvete/ Julia

ERROR!

jag är så bitter att jag vet inte vad jag ska skriva? var jag ska börja?
men om vi säger såhär, jag började grina till medium nyss för ena dottern som är 12 barre blev bjuden på dejt och ingen bjuder mig på dejt. Jag brukar inte vara så känslig så jag kollade kalendern. Lingonveckan är på gång. kul.

Jag pallar inte trycket/ Josephine

bitterheten svämmar över

Julia, jag kom in! Kanske borde göra mig gladare, men nej. Bitterheten är hög, På en skala alltså inte på något annat.

I fredags fyllde jag år. Dagen började med att jag rusa till min mor runt nio tiden på morgonen och trampar i en spya. grattis Josephine. Strax därefter kör en buss förbi och kör självklart i en vattenpöl så jag blir blöt. Grattis Josephine. Inte nog med det så regnade det hela dagen. Grattis igen Josephine.

När jag insåg att mitt hopp om kärlek skulle försvinna om Catelynn och Tyler från Teen mom (även kända från 16 and pregnent) gjorde slut insåg jag att bitterheten inte blev ensam. Patetisk och Tragisk kom och joina.

man kan tro att det är slut där. men nej.

Idag gick jag till skolan för att plugga inför ett prov som jag har imorgon. Trots min ledighet drog jag dit, för hemma skulle inte något bli gjort. Slutade med att jag spelade kort och satt på ansiktsboken och precis vid två när jag ska gå stoppar min lärare mig.

Vet inte om jag ska kalla henne lärare eller lurendrejare faktiskt. Hon fick pluggning att framstå som mysig. "Josephine sätt dig i mitt klassrum, vid elementet, ta en kopp kaffe, lyssna lite på musik, linda in dig i en filt, tänd lite ljus och plugga en liten stund bara" så sa hon lurendrejaren. Hur mysigt lät inte det? Hon visste exakt hur hon skulle få det att framstå som en riktig mysig och harmonisk stund. När jag väl kommer in får jag ingen filt, ljus eller musik och det var långt ifrån harmoniskt och mysigt. Den lilla stunden var en timme också.


jag pallar inte trycket längre/ Josephine




hej.

vi har varit alldeles för glada för bloggens bästa men känner nu att vår bitterperiod börjar närma sig. vintern. allt är mörk, kallt och dagen till ära regnade det också. kan det bli bättre? tveksamt.

så vad gör jag då? ingenting. ville ha hit besök men besöket ville inte komma. jag förstår besöket, hur kul är jag på en skala?

och min mamma har skaffat ett nytt barn. kul kanske ni tycker, förjävligt tycker jag. det nya barnet är inte bara nytt och mer spännande än jag. det är en häst också. min mamma umgås hellre med en häst än med mig. ja, ni hör ju...

en sak som gör mig lite lite, alltså pytte pytte mindre bitter, är att jossa försöker komma in på bloggen. men det går såklart inte. vi två loggade in på exakt samma sätt men hon kommer inte in. jag tror att blogg.se har kastat ut henne. tråkigt när det händer...och hon som precis fyllt 18, redan utslängd..men jag är iallafall nöjd.

nu har jag ätit mig mätt på godis och känner mig sjukt uppsvälld och äcklig. älskar det. ska börja packa ihop mina saker eftersom jag ska byta hem idag, igen. längtar tills jag flyttar hemifrån så jag slipper åka runt så in i helvete. varför ska jag behöva åka fram och tillbaks när inte en jävel gör det för mig?

precis, det finns ingen kärlek. jag dödade den.


Dra åt helvete/ Julia

RSS 2.0