duscha?

jag tog precis ut tofsen jag hade i håret. det vart ingen skillnad.

Dra åt helvete/ Julia

familjekärleken är inte på topp mot josephine!

jag bor i årsta med min vän och tillfälliga sambo therese, jag har bott här sen i onsdags. Jag ringde pappa idag för jag tänkte att han kanske ville veta hur jag har det. han skrattade när jag sa det.

jag pallar inte trycket längre /Josephine

vad hände?

jag satte mig framför datorn, skulle kolla mail och facebook typ men hamnar ändå inne på online (min skolsida) och upptäcker med förtvivlan att jag har en uppgift som ska göras. när ska den va inlämnad? tänker ni nu..IDAG mina vänner, IDAG. är inte det sjukt? jag har en uppsats jag ska skriva. det är lov?!?!? aja, så här sitter jag nu. på lovet. och försöker skriva en uppsats. om hur mycket jag har tränat de senaste 5 veckorna. jag har inte tränat ett piss.

jag är körd.


Dra åt helvete (speciellt läraren som gav mig denna uppgift!!)/ Julia

PAYDAY!

jag fick lön idag!! nu är den är slut.

Dra åt helvete/ Julia

men fyfan!

ingen vanlig bh butik på nätet har min storlek, jag blev arg och sökte på "icakasse bhar på google"... hemsidor med min storlek kom upp då....

jag pallar inte trycket längre / Josephine

power

jag hade varit hos en kompis och tänkte powerwalka hem. jag var helt slut och svettig när jag stiger innanför dörren och där står mamma fullt påklädd.. "nej men gud va bra att du kommer nu, jag ska precis ut och powerwalka". jag vände i dörrn.

Dra åt helvete/ Julia

Kyligt!

När jag gick ut kände jag att det var ovanligt kallt ute, jag kunde inte sätta fingret på vad det var tills jag märkte att jag hade glömt att ta på mig bh:n..

Gud hatar mig / Emelie

Ödet

Jag brukar alltid tänka att "Om ica/konsum har billigare pris på lösgodiset så är det ödet!". Idag hade konsum 59kr/kg på sitt lösviktsgodis och jag hade inte plånboken med mig..

Gud hatar mig / Emelie

dubbel fuuck

Tänkte att jag skulle starta mitt nya liv idag istället! men den där jävla chokladasken tvingde mig att äta 7 bitar till..

Gud hatar mig / Emelie

why me?

jag hade på mig ett par baggy byxor. jag satte mig ner. dom sprack.

Dra åt helvete/ Julia

fuuck

Idag var jag så jävla taggad! Idag var dagen då jag skulle starta mitt nyttiga liv! men så låg det en choklad ask i vardagsrummet..

Gud hatar mig / Emelie

minneslucka

HAHAHAH jag hade något riktigtjävla kul att skriva i bloggen! .. men jag glömde bort det..

Gud hatar mig / Emelie

nu är jag sur

jag skulle göra en smoothie som jag har gått och tänkt på hela dagen. jag har sett fram emot att få göra den och jag har verkligen sett fram emot att få äta den. vad händer? jo, jag tappar mixern. så nu finns det ingen mixer längre och därmed ingen smoothie. det enda som finns nu är glassplitter över hela mitt köksgolv.

Dra åt helvete/ Julia

isvak=iskallt

badade isvak idag. jag körde med byxa, tröja och bara strumpor. det gjorde inte en kille i min skola. han badade med skor. dom ända skorna han hade med sig. jag skrattade, det gjorde inte han.

Dra åt helvete/ Julia

skrattar bäst som skrattar sist

allt var nytvättat, semlor glufsades, emelie tappade en semla på sitt svarta linne och jag började skratta.. det var kul liksom semla på hennes nytvättade linne.. det var kul tills hon sa att det var mitt...

Jag pallar inte trycket längre / Josephine

Vardagens ironi

jag har precis blivit frisk från tre månaders körtelfeber, jag ska precis få börja träna, men sen så vaknade jag i natt av en kraftig smärta i mitt vänstra ben... jag har sträckt det...

jag pallar inte trycket längre / Josephine


true true

cool guys don't look at explosions, they blow things up and then walk away. synd att jag inte är kille.

Dra åt helvete/ Julia

frihet åt folket

Jag skulle sammanfatta allt till mitt religionkunskapsprov. Min sammanfattning tog flera timmar och blev 19 A4 sidor långt..

Gud hatar mig / Emelie

vad är grejen!

Jag spelar happy pets på facebook och köpte en laser pekare tidigare idag som man ska använda för att leka med djuren....jag kom nyss på mig själv sitta och sikta med laserpekaren och gör ljudeffekter som om jag håller på att skjuta djuren.

Jag pallar inte trycket längre / Josephine

Skit också!

jag badade och när jag klev ur badkaret så upptäcker jag att plåstrerna jag hade på mina misshandlade fötter nu befann sig på min axel och i mitt hår...

Jag pallar inte trycket längre / Josephine

gott med té..

Hade precis gjort en kopp té. Téet ligger inte i koppen längre. Téet ligger numera över hela min säng. Jag spillde.

Dra åt helvete/ Julia

Först ut!

Jag hatar snö. Det enda jag vill är att det ska bli sommar.
Jag vaknar upp, det snöar.


Dra åt helvete/ Julia

Välkommen till min nya blogg!

Nu kör vi!


RSS 2.0