är bitter.

är på jobbet... behöver jag säga mer?

Dra åt helvete/ Julia

men jag älskar ju er...

julia smsade mig idag... Hon åkte samma buss som militärer. Jag tänkte springa till närmsta busshållplats och hoppa på samma buss, vi snackar om MILTITÄRER! I all hast böt jag snabbt om för att rusa mott bussen, nära men ändå inte så får jag ett sms "vi åkte förbi". fan.

jag pallar inte trycket längre /Josephine

driver han med mig?

det snöar... behöver jag säga mer?

Dra åt helvete/ Julia

är det här tacken?

bjöd över systrarna boman på en kopp té och lite snack. fick två snarkandes brudar i soffan... vad hände?

kul att ni kom förresten...verkligen...kul å ses..snacka å så...


Dra åt helvete/ Julia

orkar inte

ingenting går ihop som jag tänkt mig. jävlar vilket meck det ska va då..

Dra åt helvete/ Julia

tiiiihiii

inte lika bitter längre när jag såg julias inlägg! att jag är gud! miiihhiiiii! det enda bittra är att det är bara hon av världens befolkning som har insett att jag är det...

jag pallar inte trycket längre/ Josephine

kom igen ba!

städningen tar aldrig slut, kommer bara massa nya grejer hela tin. jag känner mig bara allmänt bitter som vanligt...

jag pallar inte trycket längre / Josephine

SNART ÄR VÅREN HÄR!!

finns inte så mycket å va bitter för idag. och vet ni varför? SOLEN SKINER! bra där gud! (josephine)


jag kallade dig nyss gud, jossa.. om du inte märkte de? jag ska ha ett jävligt stort tack för det sen, bara så att du vet. här är ingenting gratis.


Dra åt helvete/ Julia

Kom igen!



(HAHAHAHAHHAHAHAHAHAH!!)


varför har jag inte en normal humor som alla andra..

Gud hatar mig / Emelie

Aj :(

Jag brände mig riktigt rejält på tummen när jag lagade mat, det svider och gör ont!
Jag brände mig på en varm makaron..

Gud hatar mig / Emelie

aouch

idag berätta min handledare att hon var så avundsjuk på mig som var ledig igår när det var så fint väder ute! Att hon var liksom avundsjuk på att jag fick vara ute i det fina vädret och njuta...jag var aldrig ute

jag pallar inte trycket längre / Josephine

denna dagen känns ändå helt okej

eftersom vi har haft besökarrekord. 17 läsare. dock undrar jag fortfarande vilka som läser den här skiten?

Dra åt helvete/ Julia

huuummm

det är fint väder idag. och varmt. Jag sitter instängd i ett rum med nerdragna persiener så jag kan kolla på new moon för andra gången idag....

jag pallar inte trycket längre /Josephine

synd

min pappa är på maldiverna. utan mig. innan han åkte så ringde han, jag trodde han bara skulle säga hejdå. det visade sig att han ringde för att säga att huset var larmat. jag har inte koden.

Dra åt helvete/ Julia

Big Day!

Idag var det första gången jag sa det 3 stora orden till någon väldigt speciell , det var till en påse chips..

Gud hatar mig / Emelie

kul..

idag tittade jag på skönheten och odjuret och insåg att jag är mer lik odjuret än skönheten.

Dra åt helvete/ Julia

jävla idiot

häromdagen var det en tjej som frågade om jag ville ha hjälp. jag fick känslan av att hon var jävligt dryg. jag tacka nej. hon gav sig inte, utan fortsatte tjata. jag började hata henne. jag hoppas du läser det här din jävel, så att du slutar vara så jävla hjälpsam. och jag hoppas du kommenterar också! nej juste, det var ju mina inlägg man inte kommenterade...

Dra åt helvete/ Julia

det här är inge kul längre

klockan är 05.10. jag är fortfarande vaken. jag är helt ensam. jag är bitter. just nu är ni mina enda vänner(och ni era jävlar, behandlar mig som skit)...och då är det illa!

Dra åt helvete/ Julia

...

såg precis att det senaste inlägget heter "MOT BLOGGTOPPEN!"....
vi hade två läsare idag.


Dra åt helvete/ Julia

MOT BLOGGTOPPEN!

Jag har startat en egen blogg nu. den är fett cool! Jag har två läsare, Sara och mig själv...

Gud hatar mig / Emelie



Btw tack sara för att du ställer upp haha

Fuuuuuuuuck!!

Jag var på dejt med Johnny Depp. Vi hade det askul! Han berättade om hur mycket han älskade mig och när han böjde sig fram för att ge mig en het kyss så.. RINGDE MITT FUCKING ALARM!!!

Gud hatar mig / Emelie

så kan det gå... och jag hatar det!

(ville bara påpeka att min tå är typ bruten.. YES!)

Jag bakade chokladbollar och gjorde slut på ingredienserna som behövs. Jag kämpade bakade och tappade alla på golvet och på en hund..

jag pallar itne trycket längre / Josephine

to die alone

varför gillar jag alltid killar som inte bor i min stad? jag kmr dö pank, och säkert ensam, efter att ha blivit dumpad återigen.

Dra åt helvete/ Julia

YES YES YES

och DÄR fick jag min första kommentar, av min lilla bitterfitta jessica. jag har nu åtminstone en person som tror på mig och som faktiskt visar uppskattning för mina förbryllande texter. så jag tackar och bockar! men jag är fortfarande bitter, tro inget annat.

Dra åt helvete/ Julia


Snabbt blev man bitter igen!

Jag tappade en kastrull på min tå här om dagen.. den fallar så en kant hamnar på min tå och jag får ett sår format som en kastrull kant. Jag har så sjukt ont i tån, men den är inte bruten för jag kan vicka på den!
Nu till det bittra! Varför fan kunde den inte brytas?

Hur coolt mitt samtal kunde varit:
"Josephine varför haltar du?"
"äh det är inget , jag har bara brutit tån!"
"oj, hur då?!"
"Jag skulle koka gröt och tar en kastrull och jag känner hur den glider ur mina händer och jag var så när på att fånga upp den men innan jag hinner stoppa den så landar den på min tå och kastrullen går i bitar och min tå likaså...den är bruten"

nu är det ingen som kommer fråga varför jag haltar efterssom jag inte gör det! Och jag kan inte berätta någon dramatisk story om att en kastrull bröt min tå!

jag pallar inte trycket längre / Josephine

för en gångs skull

för en gångs skull är det svårt att vara bitter efterssom jag ligger i ledning med flest kommentarer på ett inlägg!

tack mina kära kommenterare! Underbart hörrni underbart! Keep up with your good work!

Jag pallar trycket / Josephine

.....

jag fortsätter å va bitter, och nu undrar ni såklart varför? jo det ska jag tala om för er...INGEN HAR FORTFARANDE KOMMENTERAT MINA JÄVLA INLÄGG!!! loggade in nyss... ja då har emelie fått en kommentar.. såklart...

Dra åt helvete (och den här gången menar jag det)/ Julia

Inte bra alls!

Någon människa, som inte vill mig väl har tagit, en bild på mig då min kinder är uppblåsta och mina framtänder sticker fram på ett väldigt sexigt sätt! Denna ligger ute på nätet så alla kan se den. Mina damer och herrar, jag är nu mera känd som hamsterkvinnan.

Gud hatar mig / Emelie

men asså va i helvete?

jag tänkte precis gå och lägga mig men kom då på tanken att "kanske så har någon kommenterat det jag skrev senast?" men nej. däremot så hade jossa fått 3 st kommentarer på sitt inlägg, där hon i princip fortsätter på mitt inlägg.. vad äre som händer?! vad har ni emot mig?! sen att det också står på en av kommentarerna att "din blogg är störtskön" vadå din?! min då? emelies? var tog vi vägen? det är ju för i helvete tre personer där uppe, precis där uppe. ser du inte? nu får ni inte tolka mig fel här va, jag är såklart extremt glad för jossas framgångar som proffsbloggare.. jag känner mig bara lite bar, naken... exposed.

dedär var ren aggressiv bitterhet mina vänner (vänner..jo tjena..) men det är ni värda tycker jag. så som ni beter er.


Dra åt helvete/ Julia

hallå?

vart fan är mina fans?! hittills äre bara systrarna boman som fått kommentarer på deras inlägg. vadan detta? tänker jag nu. vad äre för fel på mig och på det jag skriver? är jag inte tillräckligt rolig eller? mamma, du kan väl åtminstone kommentera? help me out here...

Dra åt helvete/ Julia

bittert och bra!

till och börja med vill jag ge en applåd till julia för sitt utmärkta inlägg!

(mellanrum för era applåder)



till att fortsätta med så ska jag bittra ner mig av en grej julia skrev.

jag är kvinnan som gick med i 24 facebook grupper på en kvart! och tro det eller ej det är faktiskt inte det som är det bittra... det bittra är att det inte finns någon hjälpgrupp för oss facebooks grupps beroende...

jag pallar inte trycket längre / Josephine

bästa facebookgruppen!

jag vet att den här bloggen ska va bitter. jag vet inte om ni märkt det, men det är själva tanken bakom det hela. därav namnet..ah ni fattar. ni är ju trots allt inte dumma i huvudet. eller jo, de är ni.
IALLAFALL,
i all denna bitterhet så la jag märke till att en av mina kompanjoner gick med i en ny grupp (snarare 24 nya grupper på en kvart men ah..). såklart vart jag oerhört intresserade och fick mig rent ut sagt ett litet smile på läpparna när jag läste det underbara namnet.

"jag är schizofren och jag med" heter denna fina grupp och jag kände mig så illa tvungen att gå med, då detta stämmer väldigt bra in på, ja på oss alla tre bitterfittor faktiskt. tycker jag iaf. jag vet inte om jossa kanske va oseriös, men om du nu var det så ta inte illa upp! då är det bara dags för dig att inse fakta, vi är helt skeva vi tre. men jag trivs. jag är nöjd med det.

(jag skriver långt, för långt, som ni kanske märker. det är mitt sätt att förneka att jag måste plugga. så ifrågasätt inte. jag blir bara bitter då. fast jag gillar ju de. spåraaaaaaar..)


Dra åt helvete/ Julia

det går inge bra...

Julia Urbán tänkte ta sig i kragen. synd, hon hade ingen.

Dra åt helvete/ Julia

doh!

jag insåg idag att jag är kort, verkligen kort! Så kort att jag måste be arbetskamrater att kolla på andra hyllan i mjölk kylen åt mig... 1.64... ynka pynka 1.64 är jag...

Jag pallar inte trycket längre / Josephine

alltid ute i sista minuten..

jag ska läsa 60 sidor om rättskunskap (till prov) och skriva en uppsats om psykologi på 3 sidor. allting hade varit helt okej om det inte var tills imorn...

Dra åt helvete/ Julia

jahapp

jag insåg nyss att ett kylskåp är nog vigare än vad jag är

Gud hatar mig / Emelie

taggad på skolan

jag tror min lärare är bäst på att upprepa samma sak fast på 1000 olika sätt. jag har lektion med honom nu. i två timmar...

Dra åt helvete/ Julia

hmm

idag hade vi 20 läsare..vilka äre som läser den här skiten? kul att den här bloggen har fler läsare än min egen. det tyder ju bara på en sak..

Dra åt helvete/ Julia

synd hörröö...verkligen...

jag älskar att bli glad när det skiter sig för andra. (dom som förtjänar det)

Dra åt helvete/ Julia

men whaaaat?!

Skulle nyss göra gröt, den blev till sås..?

Gud hatar mig / Emelie

RSS 2.0