irriterad tjej

sak som stör mig väldigt mycket just nu som jag kan dela med mig av:

1) för första gången på länge vaknar jag innan klockan ett, alltså halv tio. Bra tänkte jag, då kan jag göra något av min dag. Men det finns ju inget att göra så då kunde jag lika gärna sova till ett.

2) efter en lång tid har jag lyckats övertala pappa att inte sova med hela balkongdörren öppen. Inbrottstjuvar kan faktiskt ta sig upp på andra våningen. Så nu sover han med dörren lite öppet. Men när han drar till jobbet och alla andra i familjen också så det är ENDAST jag hemma då öppnar han hela balkongdörren! sjukt snällt... verkligen....känns ju bättre om någon gör inbrott när jag är ensam...

3) Vad är grejen? Jag sitter och läser bloggar för att tiden ska ticka vidare och varför, verkligen varför använder man Hot or not? hahahaha på riktigt det är det fulaste jag har varit med om. är det för att det rimmar? för det kan vara det sämsta rimmet. Jag vill verkligen slå på skärmen när jag ser "hot or not?". Så jäkla nördig grej! "köpte nya strumpor, hot or not?" förstår någon grejen med hur irriterande det är?!

jag pallar inte trycket längre / Josephine

RSS 2.0